Українцям повідомили, що в нашій країні хочуть переглянути тарифи на холодну воду. Також є інформація про те, якими будуть конкретно суми на холодну воду в Україні.

Про це повідомляється на сайті «agronews»

Нацкомісія, яка займається регулюванням у сфері енергетики та комунальних послуг, вже готова піднімати тариф на водовідведення та холодну воду. Новий тариф на водовідведення планували запровадити з 1 червня, проте це питання вирішили розглянути 14 червня.

Відомо, що в Україні кожен водоканал має різні тарифи на воду. Так, це каже, що у різних регіонах різні ціни на холодну воду.

Тарифы на воду. Фото: скриншот Youtube-видео
Тарифы на воду. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Наприклад, в Одесі було заплановано підвищити тариф до 44,86 грн/куб (зараз – 35,15 грн за куб). У Києві планувалося підвищити тарифи із 30,38 грн за куб до 40,46 гривень/кубометр із ПДВ. У Вінниці - 47,75 грн/кубометр замість 25,62 грн, у Дніпрі - 38,79 грн за кубометр з ПДВ замість 31,36 грн, у Луцьку - 32,24 грн /куб ПДВ замість 28,41 грн.

Тарифи на воду в Україні.
Тарифи на воду в Україні.

Варто зазначити, що найвищі тарифи на воду планувалося запровадити у Павлограді Дніпропетровської області – 70,62 грн/кубометр із ПДВ замість 53,66 гривень. Також було в планах значно підвищити ціни на воду і в Житомирі – до 58,6 грн./кубометр, це на 56% дорожче.

Тарифи на воду в Україні
Тарифи на воду в Україні