Українцям повідомили, що з 1 червня 2023 року в Україні підвищили тарифи на світло. Так, тепер мешканці нашої країни платитимуть за електропостачання більше.

Про це повідомляється на порталі новин «opentv.media»

Вже відомо, що українці платитимуть 2 гривні 64 копійки за один кіловат. Це досить серйозне збільшення тарифу, оскільки доведеться платити майже вдвічі більше.

Важливо відзначити, що для українського населення ціни на світло будуть однаковими, бо тепер не має значення, скільки накрутить лічильник за місяць.

Тарифы на электрику. Фото: скриншот YouTube-видео
Тарифы на электрику. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

У Міністерстві енергетики заявили, що підвищення тарифів на світло є необхідним кроком. Справа в тому, що в Україні пошкоджено багато об'єктів критичної інфраструктури. Ця ситуація склалася через те, що країна-терористка Росія регулярно бомбардує Україну.

Для того, щоб відновити та перемонтувати енергетичну інфраструктуру України потрібно багато грошей. У компаній нібито не вистачає коштів, щоби це зробити самостійно. Саме з цієї причини і було підвищено тарифи на електроенергію. На превеликий жаль, вже нічого з цим не зробити, тому що рішення було ухвалено і варто чекати нових цифр у платіжках за комуналку.