Є інформація про те, що на території України з квітня 2022 року було підвищено пенсійні виплати для українських суддів. Сума надбавок до їхніх пенсій склала 5,3 тисяч гривень, і тепер вони отримують соціальні виплати у розмірі 97,7 тисяч гривень на місяць.

Цю інформацію надали на порталі новин "ТСН", посилаючись на звіт Пенсійного фонду.

Є інформація, що 3639 суддів в Україні одержують довічні виплати. Якщо говорити про самих пенсіонерів, то їх в Україні нібито понад 10,5 мільйона людей.

Наголошується, що у ПФУ вважають, що витрати на пенсії суддів нібито не великі, проте їхні довічні виплати становлять колосальні суми практично у 100 тисяч гривень щомісяця.

Пенсионеры
Пенсионеры

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Також українцям вирішили нагадати, що після березневої індексації в Україні зросла середня пенсія. Наразі українським пенсіонерам у середньому платять понад 5 тисяч гривень.

Також є відомості, що найбільші пенсії у столиці України – 7129 гривень, у Донецькій області – 6560 гривень, у Луганській області – 6049 гривень, а у Дніпропетровській області – 5804 гривні.

Водночас найменші пенсійні виплати у Тернопільській області – 3998 гривень та Чернівецькій – 4182 гривень.

Пенсия. Фото: скриншот YouTube-видео.
Пенсия. Фото: скриншот YouTube-видео.

Не слід забувати і про те, що пенсіонери, які продовжують працювати, отримуватимуть підвищені пенсії з червня 2023 року. Так, вони отримали перерахунки та їм виплатять надбавку одразу за три місяці поспіль.