З початку літа, а саме з 1 червня 2023 року, на території України було запущено нову програму допомоги для оздоровлення дітей. Цей проект створений для дітей та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною».

Про це повідомляється на порталі «meta»

У Міністерстві соціальної політики вирішив змінити процес надання послуги з оздоровлення та відпочинку для дітей, яким потрібна увага та підтримка.

Відомо, що уряд даватиме грошову допомогу батькам. На ці гроші вони зможуть купити путівки своїм дітям у оздоровчі табори.

Для того, щоб отримати цю фінансову допомогу батькам або людям, які їх замінюють, потрібно зробити спеціальну картку ПриватБанку. Саме на неї і буде зараховано кошти на суму 14 165 гривень.

Популярні статті зараз

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Після зарахування грошей потрібно буде обрати один табір із карпатського регіону. Так, є спеціальний список, з якого можна буде обрати табір для відпочинку чи оздоровлення.

На даний момент є можливість подивитися, чи батьки у списки одержувачів даної фінансової допомоги. Ще можна вибрати та забронювати путівку для дитини до табору. Це все можна зробити за посиланням https://bit.ly/43AAKVj.

Крім цього, додаткову інформацію та відповіді на популярні запитання можна знайти за цією адресою https://bit.ly/3otJP3v.