Повідомляється, що з'явилося чимало чуток про те, що на волонтерів хочуть скласти шалений податок у 19,5%. Через це глава Мінфіну Сергій Марченко вирішив звернутися до мешканців України.

Цю інформацію розмістили на порталі "censor", посилаючись на заяву чиновника.

"Широкий резонанс отримала новину про ситуацію з волонтерами. Хочу запевнити, що жодних податків з товарів, що передаються ЗСУ, платити не потрібно. Це чинна норма Податкового кодексу. Тут не може бути жодних інших тлумачень. Наголошую, ті волонтери, хто офіційно ведуть свою діяльність для допомоги армії – не сплачує НІЯКИХ податків!», - заявив Сергій Марченко.

Крім цього, він заявив, що провів важливу зустріч з українським чиновником і з популярним журналістом, щоб обговорити проблему, що склалася.

Налоги для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео
Налоги для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Сергій Марченко заявив, що буде засідання, на якому він просить колег вирішити питання із дронами. Також буде обрано певну людину, яка займатиметься проблемними питаннями, пов'язаними з волонтерами України.

Також він наголосив на тому, що він поважає українських волонтерів і те, що вони роблять. Чиновник пообіцяв зробити все можливе, щоб українські волонтери, військові та держава наближали перемогу над ворогом разом.