Українська влада ухвалила рішення підвищити пенсійні виплати ще двом категоріям пенсіонерів. У ВР уже підтримали новий закон №8032.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Нардеп Володимир В'ятрович заявив, що учасники повстанських рухів за незалежність нашої країни та ув'язнені радянські дисиденти отримуватимуть вищі пенсії.

Крім цього, у новому законі №8032 повідомляється, що колишні чиновники Радянського Союзу більше не отримуватимуть підвищених пенсій в Україні.

пенсіонери
пенсіонери

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Все новости

Ті люди, які за часів СРСР відстоювали незалежність України та боролися за неї, отримуватимуть на 4200 гривень більше кожного місяця. Так, зараз йдеться про потужне підвищення пенсії для цієї категорії.

"Ці люди, без яких ми не мали б сьогодні вільної України, і яких, на жаль, вже дуже мало залишилося серед нас, отримають надбавку до пенсії у розмірі 4,2 ​​тис. грн на місяць із наступною індексацією", - заявив Володимир В'ятрович .

Пенсионеры.Фото: скриншот Youtube
Пенсионеры.Фото: скриншот Youtube

Також цього року піднімуть пенсії і тим українцям, які продовжують працювати. Їхні виплати підвищили ще у квітні, проте вони отримають доплати у червні відразу за три місяці поспіль.

Це ще не все, так як у 2023 році буде підвищено пенсії для ще однієї категорії громадян України. На нові доплати можуть розраховувати: науковці, держслужбовці та працівники органів місцевого самоврядування.