Цього року на українському ринку можна побачити справжню катастрофу, особливо, якщо говорити про ягоди. Так, у 2023 році на ринках та у супермаркетах продають черешню більш ніж по 1000 гривень за кілограм. Однак якщо говорить про малину, то взагалі очі лізуть з орбіт. Справа в тому, що вартість малини іноді сягає понад 2 тисячі гривень за кілограм.

Відповідну інформацію оприлюднили на сайті новин «glavcom»

Сьогодні можна бачити катастрофічну ситуацію на ринку ягід. У деяких супермаркетах малина продається по 1500–2000 гривень за 1 кілограм. Це просто божевільні ціни.

Також є такий сервіс як Fruit Time, так там малину пропонують по 1556 гривень за кілограм. Як зазначають у самому сервісі, цю продукцію нібито завезли з Нідерландів.

Крім цього, сервіс Go To Shop просить за малину 2236 гривень за кілограм, ще є пропозиція за 2234 і 1880 гривень за кіло.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Президент Української плодоовочевої асоціації Тарас Баштанник запевняє, що ціни на малину в Україну впадуть. Однак якщо вона зараз коштує 2000 гривень за кілограм, то навіть важко уявити, яким буде падіння цін на даний продукт. Є думка, що українці просто не купуватимуть цей продукт.

Баштаннік вважає, що ціни на малину цього року можуть знизитися на 15-20%. Так, якщо брати малину по 2000 гривень і вона стане на 20% дешевшою, то все одно за таку суму навряд чи її купуватимуть.