Як відомо, влітку цього року деяким пенсіонерам буде підвищено пенсію. Так, у нашій країні не забувають про індексації для різних категорій пенсіонерів. У деяких випадках сума надбавок може сягати 1500 гривень. Але, на превеликий жаль, є й ті українці пенсійного віку, які залишаться без доплат у 2023 році.

Цю інформацію оприлюднили на сайті «informator»

У ухвалі Кабміну повідомляється, що максимальні надбавки до пенсій становлять 1500 гривень. Однак на таку велику доплату можуть розраховувати лише ті пенсіонери, які мають соцвиплату у розмірі 7.5 тисяч гривень. Сума мінімального збільшення буде 100 гривень.

Крім цього, повідомляється про те, що є 4 категорії українських пенсіонерів, які зовсім не отримали та не отримають доплат цього року. Саме про них зараз і йтиметься.

Украинские пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео
Украинские пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Питна вода, паливна деревина та інші питання: на Миколаївщині обговорили актуальні проблеми регіону

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Вже всі в курсі, що 1 березня 2023 року було проведено індексацію пенсій, яка торкнулася нібито 10,5 мільйона пенсіонерів. Однак підвищили пенсії далеко не всім, оскільки є 4 категорії, які залишились без доплат. Сюди відносяться такі категорії: працюючі пенсіонери, які мають недостатній низький страховий стаж, а розрахований розмір їх пенсій до 2100 грн, колишні працівники прокуратури та ті, хто отримує пенсії вище за максимальну за розрахунком - 20 930 гривень. Також сюди потрапили пенсіонери, які одержують щомісячне довічне грошове утримання.