Існує така міжнародна гуманітарна організація за назвою CARE Ukraine. Так вона відкриває реєстрацію для деяких категорій людей з України, які можуть отримати грошову виплату в розмірі 6600 гривень. Проте на ці виплати можуть розраховувати лише українці із певних областей.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «today», посилаючись на публікацію CARE Ukraine у ​​Facebook.

Виплати передбачені тим людям, які є переселенцями з Одеської, Вінницької та Івано-Франківської областей.

Ці кошти у розмірі 6600 гривень виплачуються по 2200 гривень на кожного сім'янина на три місяці. Ця виплата робиться одним платежем, що свідчить про те, що сім'я може отримати одразу 6600 гривень.

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Важливо відзначити, що переселенці повинні належати хоча б до однієї категорії вразливості. Зараз йдеться про людей з інвалідністю, ті, хто досяг 60-річного віку та більше, неповні сім'ї, в яких один дорослий (батько/мати) самостійно містить та піклується про дитину чи дітей, багатодітні сім'ї, у складі яких троє та більше неповнолітніх дітей. Також сюди можна віднести і сім'ї з вагітними і жінками, що годують, а також сім'ї, члени яких мають хронічні недуги.

Для того, щоб пройти цю реєстрацію на виплату грошей, потрібно мати такі документи: український паспорт, ІПН, свідоцтво про народження дітей, довідка, що підтверджує ВПО, документи, що підтверджують статус захворювання, інвалідності тощо, та банківські реквізити для нарахування.

Деньги. Фото: Акценты
Деньги. Фото: Акценты

Варто зауважити, що відповідні документи мають бути у кожного члена сім'ї. Додаткову інформацію можна дізнатися за номером: 380 800 30-09-60 – гаряча лінія CARE Ukraine.