Після моніторингу цін можна спокійно сказати, що на території України сильно подешевшали помідори, огірки та гречка. Так, українські супермаркети оновили ціни на найпопулярніші продукти.

Цю інформацію розмістили на сайті «today», посилаючись на нові цінові показники.

Варто зазначити, що за останній місяць найбільше подешевшали томати. Наприклад, минулого місяця за них просили 98,30 гривень за кіло, а зараз – 79,90 грн. Однак найдешевші помідори можна знайти у супермаркетах Новус, там вони продаються по 59,99 гривень за кілограм.

Рожеві помідори також знизилися в ціні, зараз вони коштують до 131,84 грн/кг. Вони також найдешевше продаються в Новусі - 119 грн/кг.

Помідори: скрін з відео
Помідори: скрін з відео

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Такий сорт помідорів, як сливки, зараз у середньому продають по 133,10 грн, що теж дешевше, ніж у квітні. Цей овоч найдоступніший у Варусі – 118,90 грн/кг.

Огірки стали дешевшими з 209,90 грн/кг до 114,90 грн/кг, якщо брати цінники у МегаМаркеті. Тепличні огірочки в середньому коштують по 80 гривень за кіло, тоді як минулого місяця за них просили 119,94 грн/кг.

Огурцы в теплице. Фото: скриншот YouTube-видео
Огурцы в теплице. Фото: скриншот YouTube-видео

Якщо говорити про популярну в Україні крупу, то гречка значно впала в ціні. У середньому, за цей продукт у супермаркетах просять по 52,43 грн/кг. Проте в АТБ гречана крупа торгується на позначках 38,90 грн/кг, що досить дешево.

Гречана крупа в АТБ
Гречана крупа в АТБ

Експерти вважають, що вже влітку овочі стануть доступнішими, оскільки на ринок надійде новий урожай.