Повідомляється, що в Україні деяким категоріям людей виплачуватиметься солідна виплата. Однак, на фінансову допомогу можуть розраховувати далеко не всі українці. Саме через це громадянам України надали роз'яснення щодо виплат.

Відповідну інформацію оприлюднили на сайті новин «telegraf»

Насамперед слід повідомити про те, що на гроші можуть розраховувати ветерани війни в Україні. Так, їм належить виплата сумою в 16 тисяч гривень від Червоного Хреста та Міністерства у справах ветеранів.

Ці гроші виділяються тим українцям, які мають статус інвалідності через війну І чи ІІ групи.

Щодо самих виплат, то вони виплачуватимуться по 4 тисячі гривень протягом 4 місяців.

Популярні статті зараз

Питна вода, паливна деревина та інші питання: на Миколаївщині обговорили актуальні проблеми регіону

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Для того, щоб оформити дані виплати, потрібно: перейти на портал, вибрати розділ «Надання підтримки особам з інвалідністю в результаті війни». Після цього необхідно зробити електронну ідентифікацію та аутентифікацію з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису. За цією процедурою слід погодитись з обробкою та передачею даних про себе, оскільки це необхідна частина процедури.

Важливо зауважити, що внесені дані про себе краще ретельно перевірити. Якщо людина відповідає необхідним критеріям, дані будуть надіслані Червоному Хресту. Вже після цього розпочнеться процес виплат фінансової допомоги.