Незважаючи на те, що вся продукція на території України стала набагато дорожчою, останнім часом можна побачити цінопад на деякі овочі. Так, після чергового моніторингу цін Міністерством фінансів України можна побачити нові ціни на популярні овочі: огірки, помідори та кріп.

Дані відомості надали на сайті "hvylya", посилаючись на оновлені дані Мінфіну.

Незважаючи на те, що ціни на багатьма улюблені овочів залишаються захмарними, останнім часом можна побачити різкий обвал цін на огірки, помідори і зелень. Так, якщо брати ціни за минулий місяць, то зараз вони дуже відрізняються.

Полезные овощи. Фото: скриншот Youtube-видео
Полезные овощи. Фото: скриншот Youtube-видео

Якщо говорить про огірки, то вони стали доступнішими на 80 гривень. Нині середня ціна даного овоча становить приблизно 110 гривень за кілограм. Гладкі огірки подешевшали зі 132 гривень за кіло до 100 грн/кг, а от колючі огірочки зараз пропонують по 115 гривень за кілограм, що значно дешевше, ніж раніше.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Ціни на огірки
Ціни на огірки

Якщо говорити про помідори, то зараз за них у середньому просять до 85 гривень за кілограм. Рожеві помідори стали дешевшими лише на пару гривень - до 147,60 грн/кг, а сливки доступніші на 10 гривень - до 139,30 грн/кг.

Ціни на помідори
Ціни на помідори

Якщо говорити про кроп, його ціна значно впала. Так, зараз кілограм кропу продається до 475 грн, а ось нещодавно він стояв 575 гривень за кіло. Якщо брати 100 грамів кропу, то він зараз коштує 39,80 гривень.

Ціни на кріп
Ціни на кріп