Представництво Червоного Хреста в Україні знову починає роздавати фінансову допомогу мешканцям нашої країни. Однак на кругленьку суму у розмірі 16 тисяч гривень можуть розраховувати не всі.

Цю інформацію розмістили на сайті новин «chasdiy»

Як повідомляється, ветерани війни, які отримали інвалідність І та ІІ групи мають право на виплати у розмірі 16 тисяч гривень. Так, це говорить про те, що є можливість подати заяву на виплати, проте вона має бути правильно оформлена.

«Зараз триває перевірка всіх, хто звернувся за допомогою у квітні. Усі, хто заповнив заявки без помилок та відповідає заявленим критеріям, незабаром надійдуть кошти. Виплати мають здійснити до 7 липня 2023 року включно», - йдеться в повідомленні.

Деньги. Фото: скриншот youtube-видео
Деньги. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Крім цього, повідомляється, що ветерани зможуть отримувати цю виплату протягом 4 місяців. Якщо вже кошти надійшли, слід очікувати другого траншу.

Важливо зауважити, що якщо перша виплата вже надійшла, то повторно оформляти заяву не потрібно. Гроші будуть приходити щоп'ятниці до 7 липня 2023 року.

Деньги. Фото: скриншот youtube-видео
Деньги. Фото: скриншот youtube-видео

Щоб подати заяву на цю грошову допомогу, потрібно: зайти на портал eveteran.gov.ua, вибрати розділ «Надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни», зробити ідентифікацію та автентифікацію, вказати, а потім перевірити свої особисті дані та міжнародний номер. Вже наприкінці залишиться лише підтвердити згоду на обробку та передачу особистих даних.