У зв'язку з тим, що на території України триває повномасштабна війна, влада та міжнародні організації продовжують виділяти гроші українцям у вигляді допомоги. Наразі деякі жителі нашої держави можуть отримати солідні виплати від ЮНІСЕФ.

Цю інформацію розмістили на порталі «tehnofan»

Повідомляється, що благодійна організація ЮНІСЕФ надає гроші для багатодітних українських сімей. Така програма працює з 2022 року і наразі майже 200 тисяч сімей з України вже отримали фінансову допомогу.

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Однак цього року прийом заявок уже припинено. Якщо ви встигли її подати, ви можете розраховувати на грошову виплату. Кошти отримують ті багатодітні сім'ї, які мають троє чи більше дітей віком до 18 років. Також гроші отримують і ті, хто має одну неповнолітню дитину з інвалідністю.

Популярні статті зараз

Марченко-Гринівецький-Чердинців розпродали землю під час війни: одеська блогер обурилася дивними контрактами

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

Все новости

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Щодо суми виплати, то вона становить 2200 гривень щомісяця на кожного члена сім'ї, але не більше 5 людей. Максимальний розмір виплати може сягати 11 тисяч гривень на місяць на сім'ю. Однак ця фінансова допомога виплачується за три місяці. Так, це говорить про те, що сім'я із п'яти осіб може отримати 33 тисячі гривень, які надходитимуть протягом трьох місяців.