Українцям повідомили, що є соціальні виплати, які призначені для різних категорій українців. У деяких випадках грошові виплати можуть сягати 3500 гривень. Саме через це громадянам України розповіли, кому і скільки заплатить держава у зв'язку із постановою №250, яку було оприлюднено на сайті Верховної Ради України.

Для того, щоб отримати дану виплату, необхідно подати заяву та звернеться за місцем зареєстрованого/фактичного проживання до структурного відділення органів соцзахисту населення/виконавчого органу сільської, селищної, міськради відповідного територіального товариства/Центру надання адміністративних послуг.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Важливо зазначити, що при собі потрібно мати такі документи: заяву відповідної форми, паспорт, декларацію та довідку про доходи, довідку ВПО, довідку про ухвалення участі в АТО чи подібну. Також за наявності підійде посвідчення учасника бойових дій.

Після зробленої операції непрацездатні особи можуть отримати 1 207 гривень, люди з інвалідністю та непрацюючі – 2 093 гривні, для дитини до 6 років – 2 953 гривні, для дітей до 18 років виплата становитиме 3 682 гривні, а для людей віком до 23 років, якщо вони навчаються – 3 489 гривень.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Варто наголосити, що для нужденних українців цю виплату можна отримувати протягом півроку, також є можливість її продовження.