На офіційному сайті «Нафтогазу» повідомили, якими будуть ціни на газ у майбутньому. Так, вже є інформації про те, скільки українців платитимуть за блакитне паливо протягом цілого року.

Відповідну інформацію опублікували на порталі новин «obozrevatel», посилаючись на офіційне джерело «Нафтогазу».

Насамперед слід повідомити, що приблизно 98% українців є клієнтами «Нафтогазу». Так ось, відома компанія визначилася з тарифом на газ і заявила, що ціна залишиться незмінною, оскільки на території України запроваджено військовий стан.

Проте вже є інформація про те, що українці платитимуть за воду більше, і цілком імовірно, що ціни на електроенергію також будуть підвищені.

Нафтогаз: скрін з мережі
Нафтогаз: скрін з мережі

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Звезда "Игры престолов" Эмилия Кларк вышла в свет в слишком узком платье, декольте так и выпирает

Все новости

Щодо самого тарифу на газ, то він буде фіксованим до 1 травня 2024 року і буде незмінним.

Також уточнюється, що через війну, яку розв'язала Росія на території України, промислові підприємства у Луганській та Донецькій областях почали значно менше споживати блакитне паливо.

Крім цього, є відомості про те, що вже найближчим часом в Україні добуватиметься газ самостійно, що може говорити про якусь незалежність. Так, це натякає на повну компенсацію спожитого газу в Україні.

Таблиця цін на газ
Таблиця цін на газ

Якщо говорити про тих українців, які споживають блакитне паливо у приватних постачальників, то ціни на газ там можуть бути вищими.