На офіційному сайті ПриватБанку знову з'явилася інформація про переможця, який отримає до пенсії 20 000 гривень. Докладно про це стало відомо із матеріалу фінустанови.

Отже, як повідомили на сайті банку, визначено другого переможця акції «Даримо 20 000 до пенсії». Ним став військовий пенсіонер із Хмельницького Тимощук Микола Степанович.

Скандал в ПриватБанке. Фото: скриншот Youtube-видео
Скандал в ПриватБанке. Фото: скриншот Youtube-видео

Ще у січні стартувала акція «Даримо 20 000 до пенсії» — це розіграш додаткової виплати переможцям від ПриватБанку до військової пенсії. Грошовий приз розігрується серед учасників акції — громадян України, які є колишніми чи чинними військовослужбовцями та отримують пенсійні виплати відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» та/або «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених із військової служби, та деяких інших осіб » на картку для виплат ПриватБанку. Акція триватиме до 15 травня, тому незабаром буде визначено ще одного переможця серед отримувачів військової пенсії через ПриватБанк.

У березні першим переможцем став військовий пенсіонер із міста Могилів-Подільський Вінницької області. А у квітні — хмельничанин Микола Тимощук, який давно є прихильником зручного, надійного та легкого банківського сервісу, адже відкрити пенсійну картку в ПриватБанку можна і без відвідування банку, через смартфон та Приват24. Головне обов'язково мати при собі ідентифікаційний код (ІПН) та документ, що засвідчує особу, а також заздалегідь відсканувати їх.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

ПриватБанк
ПриватБанк
ПриватБанк

«У ці важкі часи ми повинні бути не лише фінансовим тилом, а й надійним плечем нашим військовим. Сили банку зараз спрямовані не лише на стабільну роботу, а й на допомогу госпіталям та медустановам, закупівлі вкрай важливої ​​амуніції та участі у благодійних проектах, таких як «Збір для Superhumans: беремо та повертаємо!», де за допомогою наших сервісів українці можуть зібрати кошти на сучасні протези тяжко пораненим військовим та цивільним. Наша сила єдності та взаємодопомоги, тому об'єднуємося і перемагаємо». каже Олеся Жулинська, керівник комунікацій ПриватБанку

Слід нагадати, що у розіграші автоматично беруть участь усі отримувачі військової пенсії через ПриватБанк.