У повідомленні прес-служби популярного державного банку вирішили потішити українців раптовою акцією. Справа в тому, що українці, які мають картку Ощадбанку, можуть отримати сертифікат на 25 тисяч гривень.

Про це повідомляється на порталі новин «znaj.ua», посилаючись на прес-службу Ощадбанку.

Державний банк України Ощадбанк заявив, що кожен їхній клієнт, який має їхню карту, може отримати ваучер на 25 тисяч гривень. Однак цей шанс випаде лише тому, хто розплачується карткою Visa від Ощадбанку у магазинах. Так, це говорить про те, що кожен власник цієї картки при розрахунку в магазині на суму від 100 гривень стає учасником унікальної акції. Важливо відзначити, що це робиться автоматично.

Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео
Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео

Щодо самого сертифікату Watsons, то він становить суму 25 тисяч гривень.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

"Що може бути приємнішим за подарунок? Те, що для його отримання тільки потрібно розраховуватися за свої покупки карткою Visa від Ощада! Так, ви ходите на звичайний шопінг, а натомість можете виграти сертифікат Watsons номіналом 25 000 грн", - заявили в прес-службі. службі Ощадбанку.

Крім цього, в державному банку нагадали, що для оформлення картки їхнього банку не потрібно йти у відділення, для цього достатньо замовити її в режимі онлайн через чат-боти у популярних месенджерах.