Як відомо, 30 квітня 2023 року закінчився термін дії угод щодо постачання газу мешканцям України. Так, це говорить про те, що постачальники газу з 1 травня мали визначитися з розцінками на блакитне паливо на цілий рік уперед.

Цю інформацію розмістили на порталі «hvylya»

Важливо повідомити, що ціна на газ не змінилися. Це говорить про те, що до 1 травня 2024 року ціна на куб газу варіюватиме від 7,70 до 9,99 грн.

Відомо, що у п'яти постачальників газу в Україні вартість блакитного палива за кубічний метр становить менше ніж 8 гривень.

Інші три постачальники визначилися з цінами від 8,46 до 9,99 грн. за кубічний метр.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Ціни на газ
Ціни на газ

Проте варто поінформувати про те, що практично 98% споживачів газу користуються послугами всім добре відомим компаніям "Нафтогаз". Наразі йдеться про мільйони жителів України, які є клієнтами цієї компанії. "Нафтогаз" вирішив залишити тарифи на блакитне паливо колишніми. Українці, які користуються послугами "Нафтогазу", платитимуть за газ за старими цінами – 7,96 грн за кубометр.

Нафтогаз: скрін з мережі
Нафтогаз: скрін з мережі

"З огляду на військовий стан та економічну ситуацію в Україні, ми вирішили тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні", – сказав голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов.

Таблиця цін на газ
Таблиця цін на газ