Через повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала Росія, дорожчає буквально все. Однак є такі продукти, які зростають у ціні буквально щодня. Зараз йтиметься про популярне м'ясо, яке перетворюється на справжній делікатес, який багато хто не зможе собі дозволити.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «agronews»

Справа в тому, що супермаркети України показали оновлені ціни на свинячу продукцію. Так, цього разу ціни на свинину дуже виросли, що не може порадувати українців.

Цены на свинину в Украине
Цены на свинину в Украине

Важливо наголосити, що за останній місяць свинина стала дуже дорогою. Наприклад, за останній місяць свиняча грудинка подорожчала на 20 гривень і тепер вона продається до 190 гривень за кіло. Свиняча лопатка сьогодні торгується по 189,19 грн/кг, а місяць тому вона була дешевшою на 27 гривень. Свинячий ошийок зріс у ціні з 200 гривень до 247 гривень за кілограм, ребра тепер коштують близько 182 гривень за кіло, а у березні вони були по 164,86 грн/кг. Шашлик також зріс у ціні – з 180,16 грн/кг до 192,66 грн/кг.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Ціни на продукти зі свинини
Ціни на продукти зі свинини

Дивлячись на це зростання цін можна впасти у ступор, оскільки це дуже різке та серйозне подорожчання.