Директриса Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Пенсійного фонду України Олена Охріменко зробила раптову заяву. Вона розповіла, як виплачуватимуть нові підвищені пенсії для певної категорії пенсіонерів.

Цю інформацію надали на порталі «progroshi»

За словами чиновника, працюючі українські пенсіонери вже цього літа отримають виплату за три місяці відразу: квітень, травень та червень.

Крім цього, директорка Департаменту пенсійного забезпечення сказала, що перерахунки пенсій будуть робитися трохи іншою датою. Так, це говорить про те, що після квітневого перерахунку буде виплачено підвищену пенсію через три місяці, але надбавки будуть нараховані відразу за квітень, травень і червень.

Пенсия. Фото: скриншот YouTube-видео.
Пенсия. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

"Це пов'язано з тим, що змінилися правила звітності страхувальників щодо сплати єдиного внеску обов'язкового пенсійного страхування зі щомісячного на щоквартальне", – сказала Олена Охріменко.

Щодо самого розміру підвищення пенсії, то він залежить від розміру заробітної плати українця. Так, це каже, що перерахунок робиться індивідуально. Але є відомості про те, що якщо працюючий українець пенсійного віку має понад 35 років стажу, а його розмір зарплати від 7 тисяч гривень, то доплата буде рівна 1200 гривням.