Мобільний оператор попередив, що вже з 1 травня буде оновлено деякі умови обслуговування клієнтів. Деталі доступні на сайті Київстар.

Вказується, що йдеться про клієнтів старшого віку, які користуються тарифами «Дзвінки для батьків», які були запущені у 2020-2021 роках.

Вони отримають у пакеті послуг ще 100 хвилин на інші мережі та за кордон. Мобільний оператор зазначив, що таких клієнтів у компанії лише 1%.

Але такі громадяни активно користуються дзвінками. Тому їм буде корисно отримати додаткові хвилини на спілкування з близькими. Адже раніше за такі дзвінки потрібно було окремо платити, крім тарифного плану.

"Киевстар" и тарифы. Фото: скриншот YouTube-видео.
"Киевстар" и тарифы. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости

Абоненти, які користуються тарифом Київстар Сім'я 2018 теж отримають оновлену версію пакету послуг, в якому стане більше, ніж раніше.

Зокрема, вони отримуватимуть 6000 Мб, 60 хвилин на дзвінки інших операторів та безлім у мережі, 60 SMS. Причому, все це коштуватиме 100 грн на місяць.

Як мінімум за 7 днів до набрання змін такі абоненти повинні отримати повідомлення за допомогою SMS з деталями нових умов та актуальною вартістю пакетів послуг.

Також можна зайти в додаток Мій Київстар або ж зателефонувати за номером 477*9, щоб отримати більше деталей про зміни та нове обслуговування.

Киевстар закрывает тарифы
Киевстар закрывает тарифы
Киевстар закрывает тарифы

Варто зазначити, що Київстар взявся за оновлення тарифних планів та пояснює це тим, що у воєнний час мобільний зв'язок відіграє важливу роль.

А компанія для своїх клієнтів бажає надавати більше можливостей спілкування з близькими. До того ж, телеком оператор повинен збільшувати інвестиції в розширення та відновлення мережі.

Компанія відповідально ставиться до своєї місії забезпечити зв'язком людей та надати їм доступ до достовірної та важливої ​​інформації онлайн.