У зв'язку з важкими обставинами в країні уряд хоче втілити новий проект, який дозволить утримувати зарплати українців. Справа в тому, що в Україні планують запроваджувати накопичувальну систему для пенсійних виплат. Однак на даний момент українська влада не може визначитися з тим, який відсоток від заробітної плати мешканців України утримуватиметься.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «napensii»

Оксана Жолнович, яка відома як міністр соціальної політики, заявила, що робитимуться середні внески для накопичувального пенсійного забезпечення. Сума так званого утримання зарплати може становити від 7% до 10%. Саме таким шляхом українці нібито матимуть змогу отримувати гідні пенсійні виплати в майбутньому.

Пенсионер. Фото: скриншот YouTube
Пенсионер. Фото: скриншот YouTube

Важливо повідомити, що вже є план щодо впровадження цієї системи. Спочатку робитиметься внесок до 3%, ці кошти виплачуватимуть роботодавці, а також держава у вигляді додаткового фінансування. Але цієї суми буде явно замало для нормальних пенсій.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Так, це говорить про те, що самі працівники будуть змушені приєднатися до цього проекту, щоб особисто збільшувати внески для накопичувальної пенсії.

Зарплата. Фото: скриншот YouTube.
Зарплата. Фото: скриншот YouTube.

«Середній внесок, який би покривав усі необхідні витрати, та зберігав кошти в їхньому еквіваленті для людини — це не менше 7–10 % сплати. Сьогодні ми плануємо до 3%. Це трохи замало. Очевидно, що сам працівник повинен своїми коштами долучатися, щоб його внесок був оптимальним, і потім з цього можна було отримати вигоду», — каже Оксана Жолнович.