На українському ринку продовжують дорожчати різноманітні продукти. Однак зараз йтиметься про ковбасу, яка почала встановлювати цінові рекорди. Так, у супермаркетах України можна побачити шалені ціни на популярний м'ясний продукт.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «znaj.ua»

На превеликий жаль, через повномасштабну війну в Україні ціни на всю продукцію зросли в рази. Наприклад, якщо у довоєнний час жителі України відмовляли собі у певній продукції, то вже сьогодні вони можуть дозволити собі набагато менше. Так, зараз йтиметься про ковбасу, яка досягає космічних цінових показників.

Копченая колбаса. Фото: скриншот YouTube-видео.
Копченая колбаса. Фото: скриншот YouTube-видео.

Після моніторингу цін можна побачити, що 22 квітня популярна копчена ковбаса "Алан Брауншвейгська" сирокопчена в середньому коштує 673,25 гривні за кіло. Так, ще у березні ця ковбаса була дешевшою на 20 гривень. Варто розуміти, що це залежить від різних супермаркетів, де продається популярний продукт. Ціни можуть становити від 625,10 до 719,00 гривень за кілограм.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Ціни на копчену ковбасу
Ціни на копчену ковбасу

Однак салямі варено-копчена марки «Глобино» трохи впала в ціні, але не значно. На кінець квітня за цей продукт просять 212,80 гривні в середньому.

Читайте також:

Стосується всіх: в Україні з'явилося важливе роз'яснення про "нову" трудову книжку та стаж.

Цінопад на "здорову" їжу: українців потішили прогнозом щодо популярних продуктів