Цілком очевидно, що напередодні Великодня, і після, ціни на багато продуктів стрімко зростають. Так, овочі, фрукти, м'ясо та молочна продукція все ще засмучують своїми цінами. Проте останнім часом можна побачити зростання цін на багатьма улюблену курятину.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті новин «agronews»

Напевно, багато українців люблять готувати курячі страви. Ця продукція вважається не тільки здоровою для організму, а й однією з найдоступніших на території України. Проте останнім часом можна побачити стрімке зростання цін на курятину. Наприклад, сьогодні курячі стегна продаються по 107,95 грн/кг у середньому. Минулого місяця ця продукція була дешевшою. Нині одні з найдоступніших цін на стегна можна побачити у Варусі – 103,90 грн/кг.

Курятина: скрин из сети
Курятина: скрин из сети

Курячі гомілки у березні стояли близько 74,90 грн/кг, у квітні вони подорожчали лише на кілька копійок. Сьогодні у Варусі куряча гомілка торгується по 74,90 гривні за кілограм.

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

Все новости

Якщо говорити про популярне куряче філе, то сьогодні за нього просять близько 145 гривень за кіло. У березні ціна цього продукту складала приблизно 140 грн/кг. Проте найдоступніші ціни на куряче філе зараз можна спостерігати у Новусі – 139 грн/кг.

Читайте також:

Як із черств Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Пишеться нова історія: українців можуть позбавити трудового стажу та пенсій, названо причину

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання над символами нарешті припинять