Вже всім пенсіонерам України повідомили, що після масштабної індексації пенсій виплати стали понад 5 тисяч гривень. Проте є й такі українські пенсіонери, які одержують пенсії розміром понад 10 тисяч.

Дані відомостей надав портал новин «napensii»

У мережі торкнулися дуже важливої ​​теми – пенсійних виплат для військових. Цього року в березні індексація зачепила 553 тисячі людей із даної категорії.

За інформацією Пенсійного фонду України, військові пенсіонери отримали надбавку у розмірі 1200 гривень.

Пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео
Пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Заступник голови ПФУ Ірина Ковпашко заявила: «Ми проіндексували понад 553 тис. пенсій, середній розмір підвищення воєнної пенсії становив 1200 гривень. Після індексації з 1 березня середній розмір пенсійної виплати військових пенсіонерів становив понад 10 575 гривень».

Окрім цього, на території України військові можуть оформлювати УБД за новими правилами. Так, це говорить про те, що тепер документи збиратиме спеціальна комісія, і це робитиметься самостійно.

Виплати: скрін із мережі
Виплати: скрін із мережі

Ще йдеться про те, що процедури оформлення робитимуть у спрощеному вигляді. Наразі йдеться про військових осіб, які отримали інвалідність, і про отримання документів сім'ям загиблих військових.

До того ж військові українці, які отримали нагороди та ордени, можуть розраховувати на встановлені окремі виплати від держави.