Жителям України повідомили, що деяким категоріям українців належить виплата від міжнародної організації. Зараз йтиметься про ВПО з деяких областей.

Цю новину оприлюднили на порталі новин «obozrevatel»

Так, деяким українцям виплачуватимуть по 6600 гривень. Проте на ці гроші можуть розраховувати внутрішньо переміщені особи з таких областей: Донецька, Луганська, Херсонська, Харківська, Запорізька, Сумська, Чернігівська та Миколаївська.

Цю фінансову допомогу надає міжнародна організація, відома як ACTED.

Повідомляється, що сума виплат становить 2200 гривень на кожного члена сім'ї. Ці гроші виплачуються одним платежем на 3 місяці та їх можна отримати переказом на картку Ощадбанку або забрати на «Укрпошті».

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Все новости

Деньги. Фото: ukrainianwall.com
Деньги. Фото: ukrainianwall.com

Для того, щоб отримати цю фінансову допомогу, необхідно подати заявку для реєстрації з 09:00 до 16:00 у робочі дні за телефоном 0 800 33 69 36. При цьому потрібні такі документи: український паспорт, ІПН, свідоцтво про народження дітей, банківський реквізит карти та акту або фото пошкоджень житла, якщо вони є.

Важливо зауважити, що на ці гроші можуть претендувати деякі категорії українців. Зараз йдеться про маму чи тата, які виховують дітей самостійно та літніх людей – від 60 років і старше. Також йдеться про сім'ї, де є малорухливі люди, з інвалідністю або ті, кому необхідне постороннє піклування. Сюди ж відносяться багатодітні сім'ї, де є діти до одного року, сім'ї з вагітними та кормлячими українками, а також ті сім'ї, які частково або повністю втратили житло через бойові дії.