Деяким українським пенсіонерам краще знати, що для кожного працюючого пенсіонера перерахунок соціальної виплати буде індивідуальним. Так, хтось із цієї категорії може отримати надбавку до пенсійної виплати у розмірі 1200 гривень.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

У Пенсійному фонді України заявили, що якщо працюючий українець вийшов на заслужений відпочинок зі стажем від 35 років і здійснив виплату приблизно 7 тисяч гривень, то він може розраховувати на надбавку до пенсії у розмірі 1200 гривень після перерахунку.

Крім цього, зазначається, що для перерахунку пенсії необхідні дані про сплачені внески із зарплат у першому кварталі цього року. Однак ці дані можуть надходити із запізненням, саме через це перерахунок буде зроблено не у квітні, а у липні.

Ще було наголошено на тому, що для працюючих пенсіонерів перерахунок буде індивідуальним, оскільки все залежатиме від зарплати українця. Тобто чим вища зарплата пенсіонера, тим вищою буде його надбавка після перерахунку.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

"Хлопчик" або "дівчинка"? Як вибрати найсмачніший оселедець до свят

Українцям нагадали про важливий податок: мають всі сплатити влітку

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

Все новости

Крім цього, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль сказав, що перерахунки у 2023 році будуть зроблені для 600 тисяч роблячих українських пенсіонерів.

Читайте також:

У ПФУ пояснили, чому пенсії індексують не всім

"А це вже через…" Українцям розповіли, коли чекати на обвал цін на найголовніший продукт

Маленька пенсія за великого стажу? Українцям назвали причини "несправедливості" та як з нею бути