Як відомо, деяким жителям України сплачувалася одноразова виплата на честь Дня Перемоги 9 травня. Проте вже з цього року даної травневої виплати не варто очікувати, оскільки були внесені раптові зміни.

Цю інформацію надали на порталі «znaj.ua»

Важливо повідомити, що у ВР вже затвердили новий закон №7295 «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань», який очікує на підпис президента України Володимира Зеленського.

Справа в тому, що зараз йдеться про одноразову виплату деяким українцям, яка має бути у травні. Українські чиновники вирішили перенести дату, і тепер ці виплати будуть робитися не до Дня Перемоги у травні, а у серпні до Дня Незалежності.

У Верховній Раді України вирішили прокоментувати перенесення дати виплат і сказали, що все це пов'язано з військовим становищем у країні. Однак, на думку чиновників, українські ветерани повинні мати допомогу від держави надалі, особливо за таких непростих часів.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Щодо розміру виплат інвалідам внаслідок війни, особам, які мають заслуги перед Батьківщиною, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих та учасникам війни, то їх розмір поки що невідомий. Проте варто заспокоїти людей із цих категорій, оскільки виплата точно буде, але у серпні.