Ні для кого не є секретом, що послугами газопостачальної компанії «Нафтогаз України» користується понад 90% українців. Проте ця компанія на постійній основі отримує різноманітні скарги від українців і останнім часом все частіше можна бачити незрозумілі суми відплати за газ.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «hvylya»

Є інформація про те, що мешканка України звернулася до «Нафтогазу» із претензією. Вона каже, що на постійній основі подає свої показники, але облгаз надсилає їй неіснуючий борг за газ.

«Я з січня, місяця передаю свої дані, але облгаз їх не пересилає і мені нараховують по-своєму, і виставляють борг, що не існує, дзвонять, ще й на 8 березня придумали дзвонити. Ось зараз передала, якщо не перерахують, то я вже й не знаю, куди звертатися», - каже обурена жінка.

Важливо зауважити, що представники «Нафтогазу» не змусили на себе довго чекати і одразу сказали, що за платежі відповідають не вони, а облгази. Так, у таких ситуаціях необхідно звертатися саме до них.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

«Ви можете написати письмове звернення, прикріпити фотопідтвердження переданих показників (якщо воно є) та надіслати, наприклад, рекомендованим листом або електронною поштою. У такому разі Ваш оператор ГРМ буде зобов'язаний надати відповідь письмово та виконати перерахунок за необхідності», – дали рекомендації в газопостачальній компанії.

Скрін відповіді Нафтогазу
Скрін відповіді Нафтогазу

Читайте також:

Українці можуть не платити за комуналку у лихоліття: кого стосується

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА гасить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції