Українська прима-балерина, народна та заслужена артистка, а також член журі танцювального проекту "Танці із зірками" Катерина Кухар поділилася важливим моментом. Вона показала стильне сімейне фото зі своїм чоловіком і зізналася йому у своїх почуттях.

Відповідну фотографію Катерина Кухарь розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"А знаєте, і так у житті буває… Зайшла опублікувати нагадування, що 17 вересня ми чекаємо на вас на балеті "Жизель" і попалося мені на очі "спогад". Два роки тому в цей день у нас був весільний ефір танців, а відповідно, вчора, ми з чоловіком розписалися….)) … і успішно забули про значну дату в метушніх днях… 🙈 Зараз ти теж про це згадаєш, коли побачиш позначку… кохання з нами постійно: у житті, творчості та в кожному повсякденному дні", - написала українська прима-балерина.

Вона освідчилася у коханні своєму чоловікові Олександру, розповівши про важливий момент у їхньому житті. Балерина розповіла, як її чоловік готовий жертвувати своїми засадами.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Микола Томенко пояснив, що таке інститут застави: "Індульгенція для ВІП-українців та обіцянка Зеленського"

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Виплатять до 5000 гривень: хто отримає доплати до пенсій

Все новости

Екатерина Кухар.  Фото: скриншот YouTube-видео
Екатерина Кухар. Фото: скриншот YouTube-видео

"Ось, наприклад, ти лежиш уже в ліжку, твоє тіло налаштувалося на відпочинок, а треба встати, вимкнути світло або приготувати чай. ☺️ Після вистави це важко зробити, хочеться лежати і не рухатися. Але ти встаєш і робиш. Це не повинен робити все час одна людина Такі дрібниці, найпоказовіші Люблю тебе за те, що поряд з тобою я почуваюся дівчинкою Люблю робити тебе щасливим, люблю смішити тебе, люблю за те, що ти підтримуєш мене в житті та на сцені, що завжди поряд!", - також додала Катерина Кухар.

Нагадаємо, що відома українська балерина Катерина Кухарь отримала наручники від епатажного співака MELOVIN.

Як раніше повідомляв портал "Акценти", прима-балерина Катерина Кухар потрясла витонченою фігурою.

Також портал "Акценти" писав, що відома балерина Катерина Кухар постала у ефектному вбранні.