Завдяки цьому сервісу споживачі можуть отримати рахунок і оплатити його, або ж отримати акт звірки.

У Нафтогазу кажуть, що споживачам варто зареєструватися в особистому кабінеті. Наразі ж ним користуються понад 3 мільйони українців.

Аби зареєструватись, потрібно перш за все зайти на сайт gas.ua. Там обрати розділ "Особистий кабінет" і почати реєстрацію. Далі треба ввести 9-значний номер особового рахунку і перші три літери прізвища. Якщо споживач не знає свій номер особового рахунку, то його можна знайти на платіжці.

Після цього варто обрати спосіб реєстрації. В Нафтогазі кажуть, що їх є декілька. Зокрема, зареєструватись можна через Фейсбук, Google, за допомогою електронної пошти або за номером телефону. Тут все залежить від того, що більш зручно для споживача.

Наступний крок – створити пароль. Але він обов’язково має складатися мінімум із 8 символів, містити великі та малі латинські літери, а також цифри. Після цього необхідно пройти додаткову верифікацію за мобільним номером – і все, особистий кабінет від Нафтогазу створено.

Популярные статьи сейчас

Вопросы гражданской защиты населения были рассмотрены на совещании Президента с областными руководителями

"Идеолог современного рашизма": Николай Томенко указал, кем стал алкоголик-Медведев

«Договорняки» ЧАО «ДИПРОСВЯЗЬ» с ГСЧС по схематозу внедрения системы оповещения

"Я выгляжу как лодка": мама ошарашила необъятными бедрами после родов, Ким Кардашьян такое и не снилось

Все новости

Також в особистому кабінеті можна отримати довідки про пільги, субсидії, стан рахунку. А ще переглянути всю історію оплат і споживання. Тому цей сервіс пригодиться не лише для того, аби переглядати та сплачувати рахунки. Послуг там є кілька.